top of page

Bolag från Hedström&Taube skapar ett nytt varumärke inom byggprojektledning

Fram för moderna byggprojekt

NYHETER

Delar av projektledningsgruppen Hedström & Taube bildar nu Fram – ett nytt varumärke när du letar efter kvalificerade tjänster inom byggprojektledning. Fram och de bolag som är kvar inom Hedström & Taube fortsätter att samarbeta med varandra i projekt på samma sätt som tidigare. 


- Tanken med det nya varumärket är att ytterligare sätta fokus på utveckling och kunskapsbyggande. Byggbranschen är ständigt i rörelse och vi drivs av att för varje projekt ytterligare förfina processer och verktyg. Det är en framgångsfaktor både i kundprojekten och när vi rekryterar ny kompetens, säger Jonas Ringström, VD för Fram och tillika en av grundarna.


Medarbetarna i Fram är i startskedet desamma som i berörda Hedström & Taube-bolag och de fortsätter att driva aktuella projekt på samma sätt som tidigare. En central målsättning för Fram är att ständigt leta efter nya vägar till effektiv projektledning, med särskild tonvikt på projektering och installation. Och, som tidigare, med hållbarhet, utveckling och digitalisering av processer högt på agendan. 


- Med Fram vill vi skapa en ännu mer framåtblickande plattform för byggprojektledning. Samtidigt vill vi understryka behovet av att arbeta tillsammans. Att trivsel och goda relationer leder till bättre resultat är en gammal sanning som är lika viktig för morgondagens projekt, säger Jonas Ringström.


De tidigare bolag inom Hedström & Taube som nu ingår i Fram är Hedström & Taube Installationsledning AB, H&T Projekteringsledning AB samt H&T Projektstrategi AB.


Vill du veta mer är du varmt välkommen att höra av dig, besöka vår hemsida eller följa oss på Linkedin.

Jonas Ringström

Ett nytt varumärke inom byggprojektledning ser dagens ljus.

Kontaktpersoner:
bottom of page